BONNY VAN STEENSEL

Werkzaam op dinsdag en donderdag, locatie MC Aalst
E: bonny@psychologenpraktijkwaalre.nl

In 2005 studeerde ik cum laude af aan de Universiteit van Tilburg, met als afstudeerrichting kind- en jeugdpsychologie en psychologie in de gezondheidszorg. Vervolgens heb ik 2 jaar als onderzoeksassistent gewerkt bij het Riagg kind & jeugd in Maastricht. Daar sprak mij de combinatie van praktijk en wetenschappelijk onderzoek erg aan. In 2008 besloot ik om een promotietraject in te gaan aan de Universiteit van Amsterdam. Mijn promotie-onderzoek was gericht op het voorkomen, diagnosticeren en behandelen van angststoornissen bij kinderen met en zonder een autisme spectrum stoornis. In 2013 promoveerde ik cum laude op dit onderwerp.

Na een verdieping in de wetenschap, wilde ik graag mijn klinische vaardigheden uitbreiden en ik besloot om mijn wetenschappelijke werkzaamheden te combineren met een klinische opleiding tot GZ-psycholoog. Vijf jaar heb ik een aanstelling bij de Universiteit van Amsterdam gecombineerd met een aanstelling als psycholoog (in opleiding tot GZ-psycholoog) bij UvA minds, een academisch behandelcentrum voor kinderen en hun ouders. Daar raakte ik bekend met verschillende ‘evidence-based’ behandelingen en breidde ik mijn klinische vaardigheden in de diagnostiek en behandeling van psychische stoornissen uit. In 2017 ronde ik mijn opleiding tot GZ-psycholoog af.

Vanaf maart 2018 combineer ik mijn werkzaamheden aan de Universiteit van Amsterdam met mijn werkzaamheden als zelfstandig GZ-psycholoog binnen psychologenpraktijk Waalre. In mijn werkwijze prober ik wetenschappelijke kennis en ‘evidence-based’ behandelingen te combineren met aandacht voor het individu, betrokkenheid en optimisme.


Registraties:
GZ-psycholoog / kinder- en jeugdpsycholoog SKJ
BIG-nummer: 59923671025
SKJ nummer: 130003973

HOOFDKANTOOR/ PRAKTIJK

Gezondheidscentrum Waalre-Dorp
Sportlaan 5
5581 BZ Waalre
T: 06-37023291

MEDISCH CENTRUM AALST

Raadhuisstraat 6 (eerste etage)
5582 JD Waalre

ALGEMEEN

Copyright 2019 © Psychologen praktijk Waalre | Branding & webdesign by Brand Agency Marte Methorst