KINDEREN

VOLWASSENEN (23+)

JONGEREN
(16-23)

AANMELDEN

Wil je graag hulp van Psychologenpraktijk Waalre? Meld je dan aan via het aanmeldformulier voor jouw leeftijdsgroep. We verzamelen daarmee alle gegevens die we nodig hebben om de hulp te kunnen starten en eventuele financiering te regelen.

Ook als er al een verwijzing door de huisarts, POH of gemeente gestuurd is, willen we graag dat de cliënt zelf een formulier invult. We krijgen niet alle noodzakelijke gegevens doorgestuurd.

Het is handig om je legitimatiebewijs en adresgegevens bij de hand hebben als je begint met invullen.  

We hanteren op dit moment helaas een aanmeldstop voor volwassenen (vanaf 18 jaar) woonachtig buiten Waalre.

MELD JE AAN VOOR:

KINDEREN

Ouders kunnen hun kind aanmelden via het aanmeldformulier voor kinderen, in te vullen via onderstaande knop.

JONGEREN

Vanaf 16 jaar mogen jongeren zich ook zonder tussenkomst van hun ouders aanmelden. Gebruik daarvoor het aanmeldformulier voor adolescenten via onderstaande knop.

VOLWASSENEN

Volwassenen worden meestal door de praktijkondersteuner van de huisarts (POH-GGZ) aangemeld. Als u door de POH-GGZ bent aangemeld, is veel informatie al aan ons doorgegeven via het beveiligde systeem van de huisarts. Mogelijk wilt u ook zelf informatie geven. Gebruik dan het formulier voor volwassenen, via onderstaande knop.

Meldt u zichzelf aan zonder tussenkomst van de POH-GGZ, vult u dan alstublieft het formulier zo volledig mogelijk in, via onderstaande knop.

Deze website is beveiligd; alle informatie die u via deze website verstuurt wordt versleuteld. Hiermee beschermen we uw privacy.

** Heeft u moeite met of bezwaren tegen het invullen van het formulier, bel dan naar 06-37023291 of mail ons.

*** Met het verzenden van het aanmeldformulier gaat u akkoord met de ALGEMENE VOORWAARDEN & de PRIVACY STATEMENT van de praktijk.

HOOFDKANTOOR/ PRAKTIJK

Gezondheidscentrum Waalre-Dorp
Sportlaan 5
5581 BZ Waalre
T: 06-37023291

MEDISCH CENTRUM AALST

Raadhuisstraat 6 (eerste etage)
5582 JD Waalre

ALGEMEEN

Copyright 2019 © Psychologen praktijk Waalre | Branding & webdesign by Brand Agency Marte Methorst