DANIËLLE OPHELDERS

Werkzaam op dinsdag en donderdag, locatie MC Aalst
T: 06-21108361
E: danielle@psychologenpraktijkwaalre.nl

Na het afronden van mijn studie ben ik sinds 2011 werkzaam als psycholoog. Ik heb in de afgelopen jaren uitgebreid ervaring op kunnen doen binnen de diagnostiek, cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte therapie.

Sinds 2016 werk ik bij Psychologenpraktijk Waalre. Het is heel prettig om kleinschalig te werken. Dat zorgt er voor dat we passende zorg kunnen bieden, dus zoveel of zo weinig als nodig is. Ik werk voornamelijk actie-gericht. Dat houdt in dat ik samen met ouders en kinderen kijk naar welke verandering ze voor ogen hebben en hoe ze daar kunnen komen. Als persoon ben ik optimistisch en betrokken en dat merk je ook in mijn werkwijze.

Ik heb de opleiding tot Registerpsycholoog NIP/Kinder en jeugd afgerond. Ik word blij van nieuwe kennis en technieken opdoen. Daarom blijf ik me verder bekwamen, met name op het gebied van ontwikkelingspsychologie, emotieregulatie training, positieve cognitieve gedragstherapie en sinds enige tijd ook het vakgebied rond een hoger ontwikkelingspotentieel (ook wel hoogbegaafdheid genoemd). Sinds 1 januari 2021 mag ik mij mede-praktijkhouder noemen, waardoor ik ook meer betrokken ben bij het reilen en zeilen van onze praktijk.

Registraties:
GZ-Psycholoog (BIG nummer: 39933795225)
Registerpsycholoog NIP / Kinder en jeugd
SKJ nummer: 130002719

HOOFDKANTOOR/ PRAKTIJK

Gezondheidscentrum Waalre-Dorp
Sportlaan 5
5581 BZ Waalre
T: 06-37023291

MEDISCH CENTRUM AALST

Raadhuisstraat 6 (eerste etage)
5582 JD Waalre

ALGEMEEN

Copyright 2019 © Psychologen praktijk Waalre | Branding & webdesign by Brand Agency Marte Methorst