FEMKE WOLFHAGEN

Werkzaam op maandag(middag) en donderdag, locatie GC Waalre en woendag en vrijdag, locatie MC Aalst
T: 06-30787185
E: femke@psychologenpraktijkwaalre.nl

In 2020 behaalde ik mijn diploma pedagogiek, waarna ik als pedagoog waardevolle ervaringen heb opgedaan in het ondersteunen van kinderen, jeugdigen en hun ouders, bij  diverse uitdagingen in het opgroeien en opvoeden. Daarnaast heb ik mijn creativiteit en kennis samengebracht in een pedagogisch prentenboek, gebaseerd op onderzoek naar het zelfbeeld en het effect van talentgericht werken bij het jonge kind. Tijdens deze opleiding en mijn werk als pedagoog, merkte ik dat, ondanks mijn liefde voor de pedagogiek, vooral de (ontwikkelings-)psychologie mijn hart sneller liet kloppen.

In 2021 besloot ik dan ook verder te specialiseren in de klinische kind- en jeugdpsychologie en startte ik deze masteropleiding aan de universiteit van Maastricht. Tijdens deze opleiding ben ik bij psychologenpraktijk Waalre terecht gekomen. Een fijne, kleinschalige praktijk, waarin betrokken, positieve en individuele aandacht is voor iedere cliënt. Ik ben dan ook verheugd dat ik sinds september 2022 deel uit mag maken van het team. Ik ben gemotiveerd om mij te blijven ontwikkelen en met passie in te zetten voor iedere unieke cliënt.

In mijn werk vind ik het belangrijk om oprecht, positief en warm te zijn. Ik wil samen met het kind, de jeugdige en ouders onderzoeken wat er nodig is en dit op een persoonlijke, creatieve en oplossingsgerichte manier in de praktijk brengen. Met als doel de lasten te verlichten, de eigen krachten te versterken en positiever te leven.

Mijn wens is om eenieder te laten voelen dat ze nooit alleen hoeven te zijn, maar erop te laten vertrouwen dat ze de kracht hebben het alleen te kunnen.

Registraties:
Psycholoog Kind & Jeugd
Pedagoog, BA.
SKJ nummer: 130007915

HOOFDKANTOOR/ PRAKTIJK

Gezondheidscentrum Waalre-Dorp
Sportlaan 5
5581 BZ Waalre
T: 06-37023291

MEDISCH CENTRUM AALST

Raadhuisstraat 6 (eerste etage)
5582 JD Waalre

ALGEMEEN

Copyright 2019 © Psychologen praktijk Waalre | Branding & webdesign by Brand Agency Marte Methorst