JOLANDA VERMEULEN

Werkzaam maandag, locatie GC Waalre
T: 06-21933993
E: jolanda@psychologenpraktijkwaalre.nl

In 2005 heb ik mijn studie psychologie afgerond en ben ik gaan werken als psycholoog. Ik heb sindsdien ruime ervaring opgedaan in de (neuro)psychologische diagnostiek bij het Eindhovens Psychologisch Instituut. Daarnaast ben ik mij gaan verdiepen in cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en EMDR. Tevens heb ik mezelf ontwikkeld middels verschillende opleidingen en cursussen.

In het contact ben ik spontaan, direct en betrokken. Mijn manier van werken zou ik omschrijven als empathisch, betrokken en analytisch, waarbij aandacht voor de cliënt en zijn directe omgeving de kern vormt.

In 2018 heb ik de opleiding tot Registerpsycholoog NIP/kind en jeugd afgerond. Momenteel ben ik in opleiding tot Gezondheidszorg psycholoog (Volwassenen en Ouderen) en Cognitief gedragstherapeut.

Sinds 2015 werk ik met veel plezier bij Psychologenpraktijk Waalre. De gemoedelijke sfeer, het directe contact met cliënten, de mogelijkheid van snelle hulpverlening en de diversiteit van problematieken spreken mij erg aan. Ik ben dan ook trots dat ik mij sinds 1 januari 2021 mede-praktijkhouder mag noemen.

Registraties:
Psycholoog NIP
Registerpsycholoog NIP / Kinder en jeugd
Cognitief gedragstherapeut i.o.
SKJ nummer: 130002984

HOOFDKANTOOR/ PRAKTIJK

Gezondheidscentrum Waalre-Dorp
Sportlaan 5
5581 BZ Waalre
T: 06-37023291

MEDISCH CENTRUM AALST

Raadhuisstraat 6 (eerste etage)
5582 JD Waalre

ALGEMEEN

Copyright 2019 © Psychologen praktijk Waalre | Branding & webdesign by Brand Agency Marte Methorst