MAARTEN BORKES

Werkzaam op maandag en dinsdag, locatie GC Waalre
E: maarten@psychologenpraktijkwaalre.nl

Mijn naam is Maarten Borkes. Ik ben GZ- psycholoog en ACT-opleider/supervisor. De afgelopen jaren heb ik als GZ- psycholoog gewerkt in de multidisciplinaire Revalidatiezorg, waarbij ik met name mensen met chronische pijnklachten en bijbehorende psychische problematiek heb behandeld. In de jaren daarvoor ben ik werkzaam geweest in de basis GGZ, specialistische GGZ en in de Arbeids-re-integratie.

Ik werk voornamelijk met Acceptance en Commitment Therapy (ACT). Tijdens mijn opleiding psychologie aan de Universiteit van Nijmegen kwam ik voor het eerst in aanraking met ACT en het heeft me daarna nooit meer losgelaten. Na de basis- en vervolgopleiding ACT te hebben gedaan ben ik er in de verschillende werkvelden mee gaan werken. Uiteindelijk ben ik zelf doorgegroeid tot ACT-opleider en geef ik wekelijks opleidingen ACT.

Sinds oktober 2023 ben ik werkzaam voor Psychologenpraktijk Waalre. Zowel het werken in het enthousiaste en bevlogen team, als het werken in de basis GGZ bevallen beiden erg goed. Naast mijn werkzaamheden voor Psychologenpraktijk Waalre en het geven van opleidingen ACT, werk ik nog 1 dag per week in een zorgcentrum met mensen met chronische pijnklachten en geef ik supervisie ACT.


Registraties:

GZ-psycholoog/ACT opleider/ACT supervisor
BIG-nummer: 59919300125
AGB-code: 94100275

HOOFDKANTOOR/ PRAKTIJK

Gezondheidscentrum Waalre-Dorp
Sportlaan 5
5581 BZ Waalre
T: 06-37023291

MEDISCH CENTRUM AALST

Raadhuisstraat 6 (eerste etage)
5582 JD Waalre

ALGEMEEN

Copyright 2019 © Psychologen praktijk Waalre | Branding & webdesign by Brand Agency Marte Methorst