MARGO VAN DE VEN

Werkzaam op donderdag, locatie Medisch Centrum
Vrijdag, locatie Kempenhorst
T: 06-27062036

In 2015 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit Utrecht in de richting klinische neuropsychologie. Sindsdien heb ik zowel bij Koninklijke Kentalis als bij Koninklijke Visio ervaring opgedaan in (neuro)psychologische diagnostiek bij kinderen en jongeren met auditieve/visuele beperkingen. Om me ook als behandelaar verder te ontwikkelen heb ik in 2016 bij Oda de basiscursus cognitieve gedragstherapie gevolgd.

In het contact met cliënten vind ik het belangrijk om rustig en empathisch te zijn, maar tevens doelgericht te werk te gaan. Kleine stapjes voorwaarts kunnen al een groot verschil maken.

Daarbij blijf ik ook mezelf steeds ontwikkelen en ik ben in 2020 gestart met de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog. In dat kader ben ik dit kalenderjaar werkzaam in de praktijk, waarbij ik me richt op zowel diagnostiek als behandeling bij kinderen, jongeren en hun ouders.

Registraties
Psycholoog i.o.t. GZ-psycholoog

HOOFDKANTOOR/ PRAKTIJK

Kempenhorst 14
5581 WC  Waalre
T: 06-37023291

MEDISCH CENTRUM AALST

Raadhuisstraat 6 (eerste etage)
5582 JD Waalre

ALGEMEEN

Copyright 2019 © Psychologen praktijk Waalre | Branding & webdesign by Brand Agency Marte Methorst