MONIEK DE RAAT

Werkzaam op maandag, dinsdag en woensdag, locatie GC Waalre
E: moniek@psychologenpraktijkwaalre.nl

In 2023 heb ik mijn bacheloropleiding Toegepaste Psychologie afgerond. Vervolgens ben ik gestart met de masteropleiding Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie aan de Universiteit van Tilburg. Sinds september 2023 mag ik mij als Kinder- en Jeugdpsycholoog in opleiding verder ontwikkelingen binnen Psychologenpraktijk Waalre. Ik doe kennis en ervaring op met betrekking tot diagnostiek en behandeling. Het is fijn om mezelf te mogen ontwikkelen in een fijn, betrokken en meedenkend team. Ik kan mezelf omschrijven als een empathisch, betrokken en geduldig persoon. Dit neem ik graag mee in mijn werkwijze.

Naast mijn stage ben ik werkzaam in de Jeugdzorg waar ik logeerweekenden organiseer voor kinderen en jeugdigen. Hier heb ik al enige ervaring mogen opdoen met betrekking tot het werken met kinderen en jeugdigen en kennis kunnen maken met verschillende problematieken.

 

HOOFDKANTOOR/ PRAKTIJK

Kempenhorst 14
5581 WC  Waalre
T: 06-37023291

MEDISCH CENTRUM AALST

Raadhuisstraat 6 (eerste etage)
5582 JD Waalre

ALGEMEEN

Copyright 2019 © Psychologen praktijk Waalre | Branding & webdesign by Brand Agency Marte Methorst