ODA BAUHUIS

Werkzaam maandagdinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, locatie MC Aalst 

T: 06-11409474
E: oda@psychologenpraktijkwaalre.nl

Sinds het afronden van mijn studie psychologie in 1991 heb ik bij diverse instellingen en praktijken als psycholoog en manager gewerkt in de GGZ, (jeugd)gezondheidszorg en het (speciaal)onderwijs. Ik heb daarnaast veel aanvullende opleidingen gevolgd, onder meer op het gebied van cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie, oplossingsgerichte therapie, EMDR, psychodiagnostiek, coaching en supervisie, ACT en Schematherapie.
Ik ben bewust gestart met een eigen praktijk, omdat ik mijn kennis, ervaring en liefde voor mijn vak graag op mijn eigen manier samen wil brengen. Ik combineer persoonlijke aandacht, kleinschaligheid en flexibiliteit met bewezen effectieve behandelwijzen en kennis van recente wetenschappelijke ontwikkelingen. Zo kan ik de ouders, kinderen en jongeren die bij mij komen met psychische klachten ‘zorg op maat’ bieden.
Ik ben lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten en voldoe aan de kwaliteitseisen die door deze vereniging gesteld worden. Ook beschik ik over een goedgekeurd Kwaliteitsstatuut GGZ, dat ter inzage is op de praktijk.

Nu ik ouder word en meer ervaring krijg, beleef ik veel plezier aan het opleiden van jongere collega’s. Ik ben leertherapeut en supervisor voor de GZ-opleiding, het SKJ, de VGCt en het NIP. Ook ben ik docent in de opleiding tot GZ-psycholoog en de opleiding tot huisarts.

Behalve van mijn werk houd ik van mijn gezin (ik heb een man en twee jongvolwassen kinderen), hardlopen en tuinieren.

 

Registraties:
Persoonlijke AGB code 94006518
GZ-psycholoog BIG nummer 29050272725
Kinder- en Jeugdpsycholoog SKJ 130002956
Supervisor Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP 4676
Supervisor en leertherapeut VGCt

HOOFDKANTOOR/ PRAKTIJK

Gezondheidscentrum Waalre-Dorp
Sportlaan 5
5581 BZ Waalre
T: 06-37023291

MEDISCH CENTRUM AALST

Raadhuisstraat 6 (eerste etage)
5582 JD Waalre

ALGEMEEN

Copyright 2019 © Psychologen praktijk Waalre | Branding & webdesign by Brand Agency Marte Methorst