STEVEN DE KORT

Werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, locatie GC Waalre
T: 06-20262847
E: steven@psychologenpraktijkwaalre.nl

In 2012 ben ik afgestudeerd psycholoog aan de Universiteit Utrecht. Na mijn stage bij de Militaire Geestelijke Gezondheidszorg ben ik aan de slag gegaan als militair psycholoog voor defensie. In 2018 heb ik de opleiding tot gezondheidszorg (Gz) psycholoog voltooid. Daarnaast heb ik verscheidene cursussen en opleidingen gevolgd waaronder EMDR, groepsdynamica en oplossingsgerichte therapie.

Na een goede periode binnen defensie ben ik aan de slag gegaan als ZZP’er en heb me aangesloten bij de Psychologenpraktijk Waalre.  Een nieuwe uitdaging waarbij ik mijn kennis, vaardigheden en enthousiasme voor het vak verder kan laten groeien. In mijn werk probeer ik oog te houden voor het individu binnen zijn/haar eigen context om zo de ander verder op weg te helpen naar beter.


Registraties:
GZ-psycholoog
BIG-nummer: 59923720325
AGB-code: 94103948

 

HOOFDKANTOOR/ PRAKTIJK

Gezondheidscentrum Waalre-Dorp
Sportlaan 5
5581 BZ Waalre
T: 06-37023291

MEDISCH CENTRUM AALST

Raadhuisstraat 6 (eerste etage)
5582 JD Waalre

ALGEMEEN

Copyright 2019 © Psychologen praktijk Waalre | Branding & webdesign by Brand Agency Marte Methorst