KINDEREN

ZELFBETALERS

VOLWASSENEN

OVERIG

TARIEVEN

Psychologenpraktijk Waalre is een praktijk voor psychologisch onderzoek en behandeling (therapie) bij psychische klachten van kinderen, jongeren en volwassenen. Op deze pagina lees je meer over de tarieven.  

KINDEREN

Bij verwijzing door een arts wordt psychologische zorg voor kinderen vergoed door de gemeente. Dat geldt ook bij verwijzing door een gemeentefunctionaris. Psychologenpraktijk Waalre heeft contracten met alle gemeenten in Zuid-Oost Brabant behalve Best en Oirschot. Er wordt rechtsreeks verrekend; als ouder hoeft u niets te doen. Wilt u niet dat de gemeente op de hoogte is? Of wilt u zorg waarvoor geen indicatie is gegeven door de arts of gemeentefunctionaris? Dan kunt u natuurlijk zelf betalen. Voor tarieven zie onder ‘Zelfbetalers’.

VOLWASSENEN

VERWIJZING DOOR POH (‘ZORGSTRAAT’)
Als uw huisarts is aangesloten bij POZOB kan het zijn dat u eerst verwezen wordt naar de Praktijkondersteuner GGZ. Deze POH-GGZ is opgeleid om te zorgen dat patiënten met psychische klachten de juiste hulp krijgen. Als u via deze POH-GGZ wordt verwezen, vindt de psychologische zorg van Psychologenpraktijk Waalre in principe plaats in de ‘Zorgstraat’. Deze behandeling is kortdurend (gemiddeld 8 sessies) en wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Er geldt geen eigen risico.

VERWIJZING RECHTSTREEKS DOOR HUISARTS
Als u rechtstreeks door uw huisarts bent verwezen wordt de zorg als basisGGZ vergoed door de zorgverzekeraar. Wij sturen de factuur (zie de tarieven hieronder) naar de cliënt. Die betaalt u zelf en kunt u vervolgens indienen bij de zorgverzekeraar.

Psychologenpraktijk Waalre heeft geen contracten meer met de zorgverzekeraars. Als uw polis geen vrije artskeuze geeft, betekent dat dat u niet alles vergoed krijgt. Ook geldt het eigen risico. Vraag vooraf bij uw verzekeraar hoe het precies zit, om niet voor verrassingen te komen staan.

 

BasisGGZ Kort  522,13
BasisGGZ Middel  885,01
BasisGGZ Intensief  1434,96
Transitietarief (enkele intake) €188,53
Onverzekerd Product (OVP) bij aanvullende verzekering 114,41

 

TARIEVEN ZELFBETALERS/ NIET VERGOEDE ZORG

Misschien bent u niet door de huisarts verwezen en wilt u toch gesprekken met een psycholoog. Of bent u wel verwezen, maar wilt u de zorgverzekeraar of gemeenten liever niet op de hoogte stellen. Uiteraard kunt u dan ook zelf betalen voor de psychologische zorg.

Sessie Psychologie (45 minuten) €100,00
E-Health behandeling €95,00 voor de module
+ €25,00 per contactmoment
Psychologisch onderzoek €95,00 per uur

OVERIG

Coaching (60 min) €120,00 excl. btw
Supervisie (45 min) €95,00
Scholing & Training Op aanvraag
Algemeen uurtarief €100,00

HOOFDKANTOOR/ PRAKTIJK

Kempenhorst 14
5581 WC  Waalre
T: 06-37023291

MEDISCH CENTRUM AALST

Raadhuisstraat 6 (eerste etage)
5582 JD Waalre

ALGEMEEN

Copyright 2019 © Psychologen praktijk Waalre | Branding & webdesign by Brand Agency Marte Methorst