KINDEREN

ZELFBETALERS

VOLWASSENEN

OVERIG

TARIEVEN

Psychologenpraktijk Waalre is een praktijk voor psychologisch onderzoek en behandeling (therapie) bij psychische klachten van kinderen, jongeren en volwassenen. Op deze pagina lees je meer over de tarieven.  

KINDEREN

Bij verwijzing door een arts wordt psychologische zorg voor kinderen vergoed door de gemeente. Dat geldt ook bij verwijzing door een gemeentefunctionaris. Psychologenpraktijk Waalre heeft contracten met alle gemeenten in Zuid-Oost Brabant behalve Best en Oirschot. Er wordt rechtsreeks verrekend; als ouder hoeft u niets te doen. Wilt u niet dat de gemeente op de hoogte is? Of wilt u zorg waarvoor geen indicatie is gegeven door de arts of gemeentefunctionaris? Dan kunt u natuurlijk zelf betalen. Voor tarieven zie onder ‘Zelfbetalers’.

VOLWASSENEN

Per 1 januari 2022 is er een nieuw bekostigingsmodel voor de basis GGZ voor volwassenen: het Zorgprestatiemodel. Voor alle cliënten geldt dat er vanaf 2022 per consult gefactureerd wordt, volgens de spelregel Planning is Realisatie. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Dit betekent dat de kosten van uw behandeling worden vergoed. Allereerst gaan de kosten af van het eigen risico. Wij verrekenen rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

 

TARIEVEN ZELFBETALERS/ NIET VERGOEDE ZORG

Misschien bent u niet door de huisarts verwezen en wilt u toch gesprekken met een psycholoog. Of bent u wel verwezen, maar wilt u de zorgverzekeraar of gemeenten liever niet op de hoogte stellen. Uiteraard kunt u dan ook zelf betalen voor de psychologische zorg.

Sessie Psychologie (45 minuten) €125,00
E-Health behandeling €125,00 voor de module
+ €30,00 per contactmoment
Sessie diagnostiek (45 minuten) €150,00 

OVERIG

Coaching (60 min) €120,00 excl. btw
Scholing & Training Op aanvraag
Algemeen uurtarief €100,00

HOOFDKANTOOR/ PRAKTIJK

Gezondheidscentrum Waalre-Dorp
Sportlaan 5
5581 BZ Waalre
T: 06-37023291

MEDISCH CENTRUM AALST

Raadhuisstraat 6 (eerste etage)
5582 JD Waalre

ALGEMEEN

Copyright 2019 © Psychologen praktijk Waalre | Branding & webdesign by Brand Agency Marte Methorst