WENDIE TE BOEKHORST

Mijn naam is Wendie te Boekhorst. Ik ben in 2012 afgestudeerd aan Nyenrode universiteit voor mijn master accountancy en werkzaam geweest als accountant in diverse organisaties, maar ook als financieel controller voor een onderwijsinstelling.

Ik ben sinds december 2023 werkzaam voor de zorgadministratie van Psychologenpraktijk Waalre. Dit betekent dat ik zorg draag voor het plannen van intakegesprekken en ook telefonisch het eerste aanspreekpunt ben. Daarnaast zorg ik achter de schermen voor administratieve taken zoals de boekhouding.

 

HOOFDKANTOOR/ PRAKTIJK

Kempenhorst 14
5581 WC  Waalre
T: 06-37023291

MEDISCH CENTRUM AALST

Raadhuisstraat 6 (eerste etage)
5582 JD Waalre

ALGEMEEN

Copyright 2019 © Psychologen praktijk Waalre | Branding & webdesign by Brand Agency Marte Methorst